Wat is de beste keuze voor een hoofdkussen?

Wat is de beste keuze voor een hoofdkussen?

Net als matrassen spelen kussens een grote rol in hoe goed u slaapt - en het vinden van de juiste kan een uitdaging zijn. Shoppers hebben tegenwoordig veel te overwegen op het gebied van samenstelling en vulling, dikte, duurzaamheid, temperatuurregeling en pijnverlichting. Houd bij het zoeken naar een nieuw kussen ook rekening met persoonlijke factoren. Mensen met nek- en schouderpijn hebben misschien een kussen met een orthopedische vorm nodig, terwijl zware snurkers vaak een hoog kussen nodig hebben om hun hoofd rechtop te houden. Uw slaaphouding, gewicht en lichaams mechanica kunnen allemaal van invloed zijn op hoe uw kussen aanvoelt.

Veel mensen genieten van het luxueus pluche gevoel van een donzen hoofdkussen, maar sommige slapers klagen over onvoldoende steun en overmatig wegzakken rond het hoofd en de nek. Het Brooklinen-donskussen is een opvallend product omdat er drie verschillende ontwerpen beschikbaar zijn, elk met een eigen gevoel en ondersteuningsniveau.

Kussens en kussensloop

Het kapok-kussen bevat puur wit dons voor een uitzonderlijke zachtheid die ideaal kan zijn voor buikslapers. De Mid-Plush-optie heeft een kamer met een kern van veren en een buitenste donslaag voor extra ondersteuning zonder het pluche gevoel op te offeren. De Firm-optie heeft ook kamers, maar bevat meer veren en minder dons voor extra versteviging rond het hoofd en de nek. Alle versies van het kussen zijn omhuld met schelpen van glad, zijdezacht katoen satijnen kussensloop.

Het kussen krijgt een antimicrobiële behandeling die bedoeld is om schadelijke bacteriën af te wenden, maar u kunt het kussen indien nodig ook ter plaatse reinigen of chemisch reinigen. Dubbel gestikt langs de omtrek zorgt voor een bovengemiddelde duurzaamheid en vermindert de kans op ontsnappende vulling. Standaard en kingsize maten zijn beschikbaar. Alle Breuklijnen donzen kussens zijn gemaakt in Canada.

Hoewel veerkrachtig-kussens meer kosten dan de medium of vol-kussens, zijn de prijzen over de hele linie redelijk. Brooklinen biedt gratis verzending over land voor Amerikaanse klanten en internationale bestellingen komen in aanmerking voor betaalbare forfaitaire verzending. Elke bestelling bevat een proefperiode van 365 nachten, zodat u voldoende tijd heeft om te beslissen of u het kussen wilt houden of retourneren. Ruilen is ook toegestaan ​​als u niet tevreden bent met uw aanvankelijke keuze voor stevigheid.