Heb jij al een vakantiehuis met laadpaal in Nederland geboekt?

Heb jij al een vakantiehuis met laadpaal in Nederland geboekt?

Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische auto. Dat is niet zo gek, want de voordelen nemen in rap tempo toe. Het is duurzamer, goedkoper en er worden op steeds meer plekken laadpalen geplaatst. Ook als je op vakantie in Nederland wilt gaan, wordt het steeds gemakkelijker om onderweg je accu op te laden. Als jouw voorkeur uitgaat naar een vakantiehuisje, kun je nu ook kiezen voor een huisje met een laadpaal. Ideaal toch? Waar ga jij deze zomer naar toe?

Duurzaam en relaxt genieten

Als je een elektrische auto hebt, wil je hier natuurlijk ook mee op vakantie. Doordat er steeds meer laadpalen geplaatst worden, hoef je onderweg niet meer in de stress te zitten. Als je op vakantie bent, wil je natuurlijk wel vrij kunnen genieten, niet alleen van je verblijf, maar zeker ook van je reis. Een vakantiehuis met laadpaal, geeft rust. Je komt aan bij je vakantiebestemming en je kunt meteen je accu opladen. Hou je ervan om dagjes weg te gaan met de auto vanaf je vakantieadres? Dan kun je iedere ochtend genieten van een volle accu. Ideaal toch?

Bespaar kosten met laadpaal voor de deur

Als je in Nederland op vakantie gaat, zijn de afstanden naar leuke bestemmingen vaak kort. Denk hierbij aan het bezoeken van een leuke markt of een dagje shoppen in een dichtbij gelegen stad. Dit betekent ook dat de afstanden die je per dag aflegt, waarschijnlijk niet groot zijn. Een volle accu is dan vaak voldoende om de kilometers op zo’n dagtrip te kunnen maken. Je hoeft hierdoor niet naar een (duur) oplaadpunt, wat scheelt in de kosten. Dit geld kun je nu besteden aan een lunch of die leuke zonnebril. Een vakantiehuis in Nederland met laadpaal verdient zichzelf hiermee snel terug!

Op vakantie in Nederland

Nederland heeft veel te bieden. Hou je van het echte vakantiegevoel op een eiland? Kies dan bijvoorbeeld voor Texel. Als je in Den Helder op de veerboot stapt, voelt het meteen alsof je in een ander land bent. Op het eiland zelf is er veel te doen, zowel voor de sportieveling als de levensgenieter. Ben je meer van de steden? Maastricht, Rotterdam en Den Haag zijn bijvoorbeeld prachtige steden in Nederland waar je met de elektrische auto prima naar toe op vakantie kunt. Boek een huisje met laadpaal in zo’n prachtige stad en het wordt dubbel genieten!