Bezoek Lungomare Nazario Sauro in Bari

Bezoek Lungomare Nazario Sauro in Bari

Een bezoek aan Lungomare Nazaria Sauro in Bari is adembenemend. Dit charmante kustpad strekt zich uit over duizend meter en verbindt de Porto Vecchio met Parco per Cani. Je kunt genieten van deze wandeling door langs de witgekalkte gebouwen te kuieren. Het gebied is ook een populaire plek voor avondwandelingen, aangezien de lokale bevolking en toeristen genieten van het prachtige landschap. Een stedentrip naar Bari is een goede keuze.

Kookles in Bari

Als je je avonden in het gezelschap van de lokale bevolking wilt doorbrengen, probeer dan een kookles. Dit is een geweldige manier om contact te maken met de lokale bevolking en een lokale sfeer te ervaren. Probeer kooklessen in een plaatselijk restaurant - het Cime di Web Cooking Lab ligt vlakbij de haven en Cucina in Masseria is op weg naar Polignano a Mare.

Een bezoek aan Lungomare Nazario Sauro in Bari heeft verschillende voordelen. De stad is de thuisbasis van een wereldberoemde universiteit en heeft goede toegang tot de grote internationale luchthavens. Elke dag landen er ongeveer veertig vluchten in Bari. 8 Bestemmingen vanaf Airport Weeze vliegen naar Italië.

Bekijk deze reisgidsen voor Bari om het meeste uit jouw bezoek te halen. Je zult genieten van het verkennen van de oude geschiedenis van de stad en haar fascinerende geschiedenis. Als je geïnteresseerd bent in een bezoek aan de Lungomare Nazario Sauro, zorg er dan voor dat je een dag of twee plant om jouw bezoek te voltooien.

2 Belangrijke promenades

Lungomare Nazario Saure is een van de twee belangrijkste promenades aan het water in Bari. De andere is Lungomare Araldo di Crollalanza, gelegen in het centrum van de stad. Beide hebben banken met uitzicht op zee en elegante straatlantaarns. Beide zijn vol met restaurants en bars die heerlijke zeevruchten serveren. Het is onmogelijk om deze twee plaatsen op één dag te bezoeken.

Voor strandliefhebbers zijn er talloze stranden en rotsachtige baaien om van te genieten in Bari. U kunt de stranden van de stad gemakkelijk bereiken met de auto, trein of veerboot vanuit Italië en Europa. Er zijn ook veerverbindingen vanuit Montenegro, Albanië, Kroatië en Albanië. Bari's zuidelijke gastvrijheid en keuken maken het een geweldige plek om te bezoeken. Hoewel je misschien geen strandliefhebber bent, kun je genieten van de schilderachtige sfeer van deze stad.