Voetschimmel? Waarom Daktarin je vooruit helpt.

Voetschimmel? Waarom Daktarin je vooruit helpt.

Last van voetschimmel? Voeten die niet fris ruiken? Een schilferige huid? Grote kans dat je in een ruimte bent geweest die warm en vochtig was. Schimmels gedijen namelijk het allerbeste op dit soort plekken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kleedkamers van sportscholen en sauna’s. Plekken waar het doorgaans warm en vochtig is. Als je voetschimmel hebt, wil je dit natuurlijk het liefste zo snel mogelijk behandelen. Hoe je hier het beste vanaf kunt komen? Je leest het hieronder!

Voetschimmel behandelen

Daktarin is een product waarmee je bacteriën en schimmels kunt doden en uitstekend is geschikt voor de behandeling van voetschimmel. Voetschimmel kun je het beste zo spoedig mogelijk behandelen met Dakatrin. Voetschimmel is namelijk besmettelijk en hierdoor kun je het ook overbrengen op mensen om je heen. Daktarin kun je in crème vorm bestellen. Als deze crème binnen is, smeer je dit op de plek waar de voetschimmel zich bevindt. Doe dit altijd minimaal twee centimeter wijder dan de plek zelf. Een schimmel kan namelijk altijd wat uitlopen, hiermee ben je ervan verzekerd dat je voldoende oppervlakte insmeert. Je kunt naast crème, ook strooipoeder gebruiken om in je schoenen en sokken te strooien. Hiermee zorg je ervoor dat je andere mensen niet kunt besmetten.

Daktarin is effectief

Daktarin staat bekend als een zeer effectief middel tegen voetschimmel. Wereldwijd schrijven artsen dit middel dan ook graag voor als het gaat om deze kwaal. Je kunt kiezen uit crème en poeder om deze schimmel mee te bestrijden. Als je last hebt van voetschimmel is Daktarin het ideale middel, niet alleen om ervan af te komen, maar zeker ook om het niet verder te verspreiden.

Na behandeling voorkomen voetschimmel

Na behandeling van je voetschimmel wil je dit natuurlijk het liefste nooit meer meemaken. Je kunt voetschimmel voorkomen door altijd goed op te letten met vochtige, warme ruimtes. Als je jezelf hierin begeeft, droog jezelf dan altijd goed af en draag goed ademende, ruime kleding. Doe je aan teamsport? Kom je veel in de sauna? Gevaarlijke plekken waar schimmels zeer goed gedijen. Opletten geblazen dus! Neem geen enkel risico en zorg voor droge voeten. Draag ook altijd slippers op dit soort plekken.