Luister naar reformatorische muziek op FamilyStream

Luister naar reformatorische muziek op FamilyStream

FamilyStream is de grootste streamingsplatform op het gebied van reformatorische muziek. Ze hebben veel verschillende genres binnen dit de reformatorische muziek en daarnaast kunt u ook nog luisteren naar klassieke muziek. Lees hier meer over dit platform en de muziek die er op staat.

Over het platform

FamilyStream is een streamingsdienst met klassieke en reformatorische muziek. Ze hebben 24 verschillende genres waar u naar kunt luisteren. Enkele voorbeelden van deze genres zijn: bovenstem, geestelijke liederen, instrumentaal, klassiek, koorzang & psalmen. Binnen deze genres vindt u bekende musici waar u naar kunt luisteren.  Zo kunt u onder andere luisteren naar Anne Marith Boone en Henrik van Veen in het genre instrumentaal, Wouter Harbers en Rachen Podger in het genre klassiek en Peter Wildeman en Jan Rozendaal in het genre psalmen. Een bekend album dat u op FamilyStream kunt vinden is: Heer ik hoor van rijke zegen.

FamilyStream: voor het hele gezin

FamilyStream is een streamingsplatform dat speciaal gemaakt is voor het hele gezin. Dit betekent dat iedereen binnen het gezin veilig van het platform gebruik kan maken. Ook uw kinderen kunnen zonder toezicht van FamilyStream gebruik maken. Op FamilyStream staan namelijk geen liederen met expliciete teksten. Ze zijn bij FamilyStream zorgvuldig in de liederen en albums die ze toevoegen aan het platform. Dit maakt FamilyStream ook uniek.

De voordelen van FamilyStream als streamingsplatfom

Wat zijn de voordelen van FamilyStream? Wij zetten een aantal voordelen voor u op een rijtje.

· Maak uw eigen afspeellijsten

U kunt op FamilyStream uw eigen afspeellijsten aanmaken. Zo heeft u voor elk moment de perfecte afspeellijst beschikbaar.

· Beschikbaar op alle apparaten

FamilyStream is op alle appraten af te spelen. Ze hebben voor zowel Android als IPhone telefoons een app beschikbaar. Ook voor de computer heeft FamilyStream een web app.

· Beluister uw favoriete muziek overal

U kunt uw favoriete muziek overal beluisteren door deze te downloaden via de app. Op deze manier heeft u ook offline toegang tot de muziek.

· Kindvriendelijk

Het platform is kindvriendelijk. Hierdoor kunnen kinderen zonder toezicht gebruik maken van de app van FamilyStream en onder andere luisteren naar Bijbelse kinderliedjes.

Samengevat

FamilyStream is het grootste streamingsplatform op het gebied van reformatorische muziek. Naast reformatorische muziek kunt u op het platform ook luisteren naar klassieke muziek. U kunt het platform 30 dagen gratis proberen.