Fly drive reizen

Fly drive reizen

Ga jij dit jaar ook weer op vakantie naar het buitenland? Heb je er dan al eens over nagedacht om meer van een bepaald land of een gedeelte van een land te gaan zien? In dat geval is een fly drive reis de ideale optie. Bij het maken van een fly drive vakantie kies je vooraf naar welk land je op vakantie wilt gaan. Je boekt een complete reis inclusief vlucht, auto en accommodaties. Je hebt dus nergens meer omkijken naar en hebt alle vrijheid om jouw bestemming te gaan ontdekken.

Fly drive bestemming

Net als bij een normale vakantie is het kiezen van een bestemming ook een leuke bezigheid. Wil je een reis maken naar een ander continent of blijf je liever in Europa? Als je voor het laatste kiest dan zijn er genoeg mooie bestemmingen die geschikt zijn voor een fly drive vakantie. Het voordeel is dat je veel sneller op je bestemming bent. Een fly drive Italië is bijvoorbeeld een mooie optie. Italië heeft veel meer te bieden dan de bekende stedentrips en strandvakanties. Al kan je als je wat langer op vakantie gaat evengoed een paar dagen invullen aan een van de heerlijke stranden die het land rijk is.

Andalusië

Een andere zeer populaire reis is een fly drive door Andalusië. Andalusië wat al 2 keer groter is dan Nederland en ligt in het zuiden van Spanje heeft zoveel cultuur en bezienswaardigheden dat je hier tijd en ogen te kort gaat komen. Deze streek heeft zoveel mooie steden die allemaal de moeite waard zijn om te bezoeken. Steden als Málaga Córdoba, Sevilla, Granada, Ronda en Almería zijn zo mooi dat je er dagen kunt verblijven om alle bezienswaardigheden te bezichtigen. En in Andalusië zijn veel schitterende witte dorpjes gevestigd waar je zeker moet gaan kijken als je aan het rondreizen bent. Vergeet tijdens je rondreis niet het Alhambra in Granada, de Mezquita in Córdoba, het Plaza de España in Sevilla en de Kathedraal van Málaga te bezoeken.

Wat je bestemming ook gaat worden het maken van een fly drive vakantie geeft een groot gevoel van vrijheid. Je bent van niemand afhankelijk je reist van de ene mooie bestemming naar de andere.