Pen graveren, uniek en persoonlijk

Pen graveren, uniek en persoonlijk

Balpennen, vulpennen of ballpoint pennen met gravure worden meestal weggegeven als relatiegeschenk of promotionele artikelen. Het overhandigen van een gepersonaliseerde  balpen is in bijna  alle branches de norm geworden. Door een logo op de pen te graveren en de contactgegevens zullen bedrijven in het B2B en B2C segment nog lang herinnerd worden.

Waarschijnlijk heeft u de reclamepen zelf al opgepakt toen deze mooi voor u op de toonbank stond gepresenteerd. U herinnert zich het vriendelijke verzoek om de gegraveerde balpen te houden. De verbinding tussen een positieve beleving en een relatiegeschenk bindt klanten aan bedrijven. Bedrijven plaatsen balpennen bewust daar waar klanten hulp nodig hebben - al is het maar met een simpele winactie. Organisatoren van beurzen en evenementen laten de pen graveren ter herinnering van het moment. Deze eindigen dan als giveaway in beurstassen. Ook na de beurs zal nog lang gebruik worden gemaakt van hoogwaardige schrijfgerei. Het is het beste om niet alleen uw logo op de pen te drukken, maar ook waar de klant uw stand kan vinden.

De bedrukte balpen wordt overal gebruikt waar dienstverleners strijden om de gunst van klanten. Daarom vinden gasten in de hotelkamer altijd een bedrukte balpen op het bureau. Automobielbedrijven adverteren met ijskrabbers en veiligheidshesjes die typisch zijn voor de branche, maar ook met bedrukte balpennen. Omdat ze altijd schaars zijn in bedrijfswagens als het om het logboek gaat.

Graveren op balpennen in het digitale tijdperk

Schrijven is duidelijk een van de analoge vormen van communicatie, maar het raakt nooit uit de mode. Capacitieve pennen, ook wel touch pennen genoemd, zijn een mooie verbinding tussen de oude bedrukte balpen en bits en bytes. Deze pennen hebben niet alleen de schrijffunctie, ze kunnen ook gebruikt worden voor het bedienen van tablets of smartphones. Deze promotieartikelen zijn dan ook bijzonder geschikt voor de generatie van digital natives en de tech-savvy doelgroep. Als u van plan bent deze groep mensen rechtstreeks aan te spreken, kunt u capacitieve pennen afdrukken en ze gebruiken als promotie artikelen voor technisch onderlegde mensen. Want snelle notities op een vel papier zijn nog steeds gewild op IT-gebied.

Penword.nl biedt een zeer uitgebreid assortiment van pennen, geschikt voor gravure.